WeB Portal
Main | Registration | Login Welcome Guest | RSS
Категории раздела
Programlar [17]
Musigi [5]
Xeberler [10]
Maragli [3]
Sevgi [4]
Video carxlar [2]
Wep Scrip [2]
Xakerler ucun [3]
Oyun [5]
Mobile [9]
Şəkil [4]
Crack,Key,Keygen [0]
Мини-чат
Наш опрос
saytimizin dizayni necedir
Total of answers: 50
Статистика
Main » 2009 » March » 1 » Sizce Nece Yerimek Lazimdir?
Sizce Nece Yerimek Lazimdir?
8:26 PM
Ayagi surusken sexslerdir. Daima macera axtaran insanlardir. Bir sevgi ile kifayetlenmezler. Sevgi onlar ucun yalniz eylence vasitesidir. Xasiyyetce ehlikef olan bu sexsler sabahi hec dusunmezler.Ellerinden yaxsiliqdan savayi her ne desen gelir.Oz eyiblerini esla gormezler. evezinde basqalarinda sehv axtarmaqla onlari lekelemekden de cekinmezler. Bu sexslere bel baglamaq olmaz. Cunki seni yari yolda qoyacaq. Alis-veris, sened toplamaq ve bu kimi isler onun ucun yaddir. Hazirina nazir olan bu kateqoriya davamcilari tenbellikde benzersizdirler. Yeriyerken bele saga - sola baxan insanlar kimdese, nedese sehv axtarib, tapib qalmaqal yaratmaqla mesguldurlar.

YELLENE-YELLENE GEZENLER


Olduqca yelbeyin sexslerdir. Onlari bir tapan bir de itiren seviner. Onlar ucun yaxsi ile pisin ferqi yoxdur.Etrafda bas veren her hansi bir hadise onlari esla narahat etmez ve reaksiya vermezler. Tesadufen bu bas veribse, demeli, hadise ozleri ile bagli olub. Dostluqda, yoldasliqda dozulmezdirler.
Bu gunle yasayirlar. Onlar ucun aile, usaq, hetta is ad-san ucundur. Istenilen vaxt fikirlerini dusunmeden deyise bilerler. Agila, heyat terzine deyil, geyime gore insanlara qiymet vererler. Bele sexslerin dostlari da ozleri kimi olurlar.

SAX YERIYENLER


Ozlerinden yaman razi olurlar. Sanki alcaq daglari bunlar yaradiblar. Ac vaxtlarinda bele ozlerini tox gosterib bununla rahatliq taparlar. Ev-esikleri temirsiz olsa da oz makyajlari qaydasindan da artiq olar. Xasiyyetce ikiuzlu olan bu kateqoriya davamcilarina inanmaq, bel baglayib sirr vermek olmaz. Cunki oz menafeyi ucun seni keci qiymetine utanmadan satar.Hetta oz sehv ve gunahlarini da senin ustune yixar. Bele sexslerden ne qeder uzaq olsaniz, bir o qeder yaxsidir. Onlar coreyin, haqq-salamin, yoldasligin qedir-qiymetini bilmezler. Onlarin gorunusleri, yerisleri ozleri kimi yalandir.
Bu insanlara esla bel baglamaq olmaz. Cunki onlarin mayasi yalanla yogrulub. Heyatda hec vaxt dostu olmaz. Hec sevgide de bextleri getirmez. Onlarin sux ve ozudenrazi yerisi ozleri kimi maskadir.

BASI ASAGI GEZEN SEXSLER


Heyatdan, insanlarin riyakarligindan yorulublar. Dusmenleri dostlarindan coxdur. Az ile qane olub, heyatin nebzini tutub yasamagi yaxsi bacarirlar. Hemise temiz ve gozel geyime ustunluk verirler. Seliqe-sehmani, sevgi ve aileni her seyden ustun tuturlar. Onlarin istek ve fikirlerine mudaxile etmek olmaz. Ne istediklerini yaxsi bilirler. Tebietin butun movsumlerini xoslayir ve istirahet gunlerini tebiet qoynunda kecirmeye ustunluk verirler.
Bu kateqoryaya aid olan insanlara dusunmeden bel baglamaq olar. Cunki onlar heyatda ne istediklerini bilirler. Allah xofunu ciyinleri uzerinde dasiyan bu insanlar yalani, xeyaneti esla sevmezler. Kinli olsalar da intiqam almagi istemeyib her seyi Tanrinin ixtiyarina buraxarlar.


GULE-GULE YERIYENLER


Sadelohv, yeri gelende ise merd insanlardir.Bu sexslerde sevinc ve keder eyni seviyyededir.Problemler icerisinde cabalasalar da, hemin problemleri ozleri hell edirler. Adeten danisanda, gulende yuksek sesle edirler. Onlara yalan danismaq, satqinliq, xeyanet, ev yixmaq, dedi-qodu, pintilik ve diger anlayislar yaddir.Onlar heyatdan zovq alib davasiz yasamaga daha cox ustunluk verirler. Makyajdan bacardiqlari qeder az istifade eden xanimlar xestelik derecesine catan seliqe-sehmana malikdirlrr.Onlarin hem de yaxsi el qabiliyyetleri var. Isteseler coreyi dasdan bele cixararlar.


QEMLI, FIKIRLI YERIYENLER


Sanki butun dunyanin yukunu oz ciyinlerinde gezdirirler. Ve haminin derdi-seri ele bu insanlara qalib. Tek ozleri ucun yox, basqalari ucun de yasayirlar.Etrafdakilarin derd-qemini ozununku hesab eleyirler. Bu sexslere de inanmaq, etibar etmek olar.

NAZ ILE YERIYENLER


Nazla yeriyen, beden ezalarini burcudan insanlar, xususile xanimlar etrafdakilarin diqqetini cekmek arzusunda olurlar. Daima oz menfeetlerini guderler.
Eks teqdirde hec bir addim bele atmazlar. Bezen bu cur insanlarin nefesleri bele yalandir. Onlara bel baglamaq olmaz. Kifayet qeder ikiuzlu ve qisqancdirlar.Hamidan yaxsi geyinmek, yasamaq arzusundadirlar. Bele insanlarin dostlari cox az olur. Bu cur insanlarin sevgide de nadir hallarda bexti getirir.


OZUNEMEXSUS YERIS TERZI



Bu insanlara guvenmek olar. Butun kateqoriyalar icerisinde yalniz bu kateqoriya sahibleri ideal insanlardir. Onlarda aileye, boyuye-kiciye hormet, Allah ve din xofu dusunulenden de artiqdir. Her seyin yerini bilen bu insanlar edebiyyata, musiqiye, senete ve yasamaga yuksek deyer verirler. Butun insani keyfiyyetler yalniz bu kateqoriya dasiyicilarinda cemlesir. Ozleri ideal olduqlari ucun her seyin yaxsisini teleb edirler. etrafdakilarla munasibetde merd vediqqetcildirler. Bir sevgiyle kifayetlenib xeyanete xeyanetle cavab vermezler. Dava-dalasdan qacmalari onlarin qorxaqligindan deyil, boyukluklerinden ireli gelir. Onlar basqalarinin fikirleri ile deyil, oz agil ve ureklerinin hokmu ile hereket edirler. Isteseler dasdan bele pul qazanan bu sexsler hec vaxt basqalarina agiz, el acmazlar, hec komek bele gozlemezler. Yasadiqlari dovrde ne elde ediblerse, bunu ancaq ozleri edibler. Kifayet qeder dostlari coxdur. Ve hec vaxt hec kimi yari yolda qoymazlar. Dusmenleri cox olsa da onlari hec ne qorxutmur. Cunki heyatda nece yasamagi ve nece hereket etmeyi bilmekle yanasi,ne istediklerini yaxsi bilirler.


serh yazmagi unutmayin
Category: Maragli | Views: 1478 | Added by: yeni-az | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Site created in uCoz